måndag 17 januari 2011

Äsch, vi kör ett inlägg om idrottsgalan också

Idrottsgalan var precis som vanligt rätt långtråkig och seg, men trots det svår att slita sig från. Allt som oftast är det väldigt mycket skidor inblandat bland pristagarna, så även i år.

Jag har inget emot skidåkning, i det här fallet "slättförs". Men Henrik Sedin vann Heart Memorial Trophy där bortom Atlanten, det är det finaste priset man kan få som individuell hockeyspelare. Han hamnar på sjunde plats i kampen om Jerringpriset. Hockey är en av våra populäraste sporter.

Zlatan var inte ens nominerad, det var däremot Frida Svensson som tydligen vunnit något kanotguld, men seriöst? hur många i Sverige bryr sig om kanot? Klart att det är imponerande men trots det. Ni som ärligt visste vem Frida Svensson var innan det började snackas om Jerringpriset kan ju få kommentera och berätta för mig.

Det var däremot kul att Therese Alshammar vann priset till slut.

Robin får fyra av fem Viktor som programledare. Per Andersson från Grotesco-gänget får även han fyra av fem Viktor för sin insats. Minuspoäng för att han heter Per Andersson, kommer verkligen aldrig ihåg vad han heter, men rolig är han allt.

Hela galan får faktiskt två Viktor. Brukar aldrig orka mig igenom ett helt program, men nu såg jag faktiskt nästan allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar