onsdag 9 februari 2011

inte det minsta matigt om Martin Timell

Kvällen har jag spenderat framför tv4. Tv-kvällen började med halv åtta hos mig, lite halvroligt men framför allt riktig klassisk "mys-tv". Efter det var det Sveriges mästerkock, Per Morberg är fantastsik, vilket kroppsspråk, vilken pondus, dessutom klär han sig snyggt. Själva programmet var alldeles för amerikaniserat för min smak, men helt okej tidsfördriv. Det skulle improviseras ihop en Italieninspirerad rätt. En av deltagarna kom på den geniala idén att göra Risotto för första gången i sitt liv, dessutom utan recept. Kaxigt, men gick naturligtvis åt helvete.

Efter den matiga inledningen på kvällen kom han, Martin Timell. Helt otrolig karaktär den killen, han är för härlig. I äntligen hemma tittar han lite på huset eller vad det nu är som ska ordnas, sen kommer det några hantverkare och gör jobbet. Timell kommer in lite då och då, ler lite och slår i en spik.

Programmet avslutas med att han dricker lite champagne med de otroligt "American Dream-glada" människorna han hjälpt, och i stort sett all "credd" går till Timell.

Han gör kanske mer, men min gissning är att det är allt han gör: Klär på sig de "sexiga snickarbyxorna och slänger upp en tapetbit.

Nu var det istället i Fuskbyggarna, här får han också vara lite tuff mot tjuvarna, men när det skulle intervjuas en fuskbyggare plockas skjutjärnsreporter, Lennart Ekdal in för grovjobbet.

Naturligtvis dricks det även lite bubbel här också.

Man blir ju helt matt. Det är svårt att hitta någon mer insmickrande smilfink i tv-världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar